USLUGE:DUBINSKO PRANJE TEPIHA I STAZA


Da biste imali stvarno čiste tepihe, etisone i staze, ne morate gubiti vreme, odnositi ih u razne servise i čekati po nekad i danima da vam ih vrate nazad, često u ne baš zadovoljavajućem stanju. Mi tepihe peremo na vašoj lokaciji pred vama, tako da se u kvalitet možete sami uverite. Dubinsko pranje tepiha – bilo gde u Beogradu, na Vašoj adresi, u terminu koji se dogovorimo. Dovoljno je samo da nas pozovete.
Tepisi posle dubinskog pranja ne ostaju potpuno mokri, već blago vlažni i možete očekivati da se potpuno osuše kroz nekoliko sati.

Saznaj više


DUBINSKO PRANJE UGAONIH GARNITURA I KREVETA


Proces pranja nameštaja od mebla podrazumeva:

♦ Nanošenje tečnosti za pranje (šamponiranje)
♦ Dubinsko izvlačenje nanetog rastvora pri čemu izvlačimo nečistoće iz vašeg
   nameštaja
♦ Ponavljanje postupka u zavisnosti od nivoa zaprljanosti

- Nakon dubinskog pranja namestaja rezultati su odmah vidiljivi
- Namestaj sveze mirise i izgleda kao da je tek kupljen
- Boja tkanine je zivlja
- Povrsina je meksa na dodir
- Dlake kucnih ljubimaca sa svim mirisima nestanu
- Uklonjene grinje,bakterije i drugi mikroorganizmi
- Mrlja i prljavstina kao da nije bilo

Saznaj više


DUBINSKO PRANJE I ČISĆENJE DUŠEKA


Ukoliko čistimo dušeke za spavanje, onda s jedne strane 6 cm i s druge isti toliko, daje kompletnu čistoću i dezinfekciju. Sva prljavšina se skuplja unutar sunđera i zato je važno dubinsko čišćenje. Pranje obavljamo detaljno i profesionalno a nakon pranja namestaj zadrzava mali procenat vlaznosti pa susenje traje od nekoliko sati do najvise jednog dana sto prvenstveno zavisi od debljine mebla i visine temperature u vasem domu . Dubinsko pranje unistava sve necistoce, grinje,bakterije ,mikroorganizme kao i neprijatne mirise sto je jako vazno za ljude koji boluju od astme ,alergije i migrene.Radi Vašeg zdravlja i higijene Vašeg doma, preporučuje se dubinsko pranje namestaja i krevetskih duseka jednom godisnje.

Saznaj više


DUBINSKO PRANJE I ČISĆENJE AUTOMOBILA


Dubinsko čišćenje auta, je postupak kojim se posebnim sredstvima čisti i pere unutrašnjost vozila. Dubinski se mogu oprati sedista i svi ostali tapacirani dijelovi, a to su vrata, podovi i krov. Najčešće dubinsko čišćenje je potrebno vozilima koja pripadaju porodici sa decom , putničkim i radnim vozilima. Postupkom se uspješno uklanja prljavstina, mrlje od hrane ili pića, blata, znoja.Čisto, svetlije nebo automobila, kao i dubinski oprana sedišta i tapaciri bez fleka, svakako će doprineti da se bolje osećate dok boravite u vozilu. Trajanje postupka zavisi od veličine vozila, stepena zaprljanosti i želji vlasnika koji deo vozila želi očistiti. Najčešće vrijeme trajanja postupka je između 2 i 4 sati. Ako vozilo nema oštećenja ili težih fleka poput boja, ulja i raznih sličnih stvari vozilo će nakon dubinskog čišćenja izgledati i mirisati kao novo.

Saznaj više