O nama


Bez obzira da li imate decu ili kucne ljubimce ili vam cesto dolaze gosti znajte da se vas tapacirani namestaj prlja. Prasina ,polen,klice ,mrvice hrane ,mrve i fleke ne mozete izbeci običnim čišćenjem prljavština će se ukloniti samo prividno. Najbolji i najbrzi nacin resavanja nagomilane prljavstine je dubinsko pranje namestaja.
Kompletan namještaj koji se nalazi u Vašem domu ili radnim prostorijama čistimo i usisavamo specijalnim mašinama za dubinsko pranje i čišćenje.
Nakon našeg tretmana čišćenja namještaja, ne samo da će izgledati kao nov, već će Vam obezbediti i zdrav i ugodan boravak na njemu.
Koristimo Karcher masine za dubinsko pranje najnovije generacije i proverene Karcher deterdzente za dubinsko pranje koji su potpuno bio razgradivi i neskodljivi po zdravlje ljudi i zivotinja a pri tome daju vrhunske rezultate prilikom pranja namestaja.
Pranje obavljamo detaljno i profesionalno a nakon pranja namestaj zadrzava mali procenat vlaznosti pa susenje traje od nekoliko sati do najvise jednog dana sto prvenstveno zavisi od debljine mebla i visine temperature u vasem domu.
Dubinsko pranje unistava sve necistoce, grinje,bakterije ,mikroorganizme kao i neprijatne mirise sto je jako vazno za ljude koji boluju od astme, alergije i migrene.
Radi Vašeg zdravlja i higijene Vašeg doma, preporučuje se dubinsko pranje nameštaja i krevetskih dušeka jednom godišnje, a ako ste ljubitelj kućnih ljubimaca minimum na 6 do 8 meseci.
Kada je ciscenje hitno potrudicemo se da dodjemo istog dana.

Proces pranja nameštaja od mebla podrazumeva:


* Nanošenje tečnosti za pranje (šamponiranje)

* Dubinsko izvlačenje nanetog rastvora pri čemu izvlačimo nečistoće iz vašeg nameštaja

* Ponavljanje postupka u zavisnosti od nivoa zaprljanosti

- Namestaj sveze mirise i izgleda kao da je tek kupljen

- Bojatkanine je zivlja

- Nakondubinskogpranja namestaja rezultati su odmah vidiljivi

- Povrsina je meksa na dodir

- Dlakekucnih ljubimaca sa svim mirisima nestanu

- Uklonjene grinje,bakterije i drugi mikroorganizmi

- Mrlja i prljavstina kao da nije bilo